Oliebollen croutons

Oliebollen over? Maak er croutons van of toastjes. Je hebt geen olie nodig voor deze croutons, zo gemaakt en heerlijk door een salade. Past meteen goed bij die goede voornemens 😉 

 

Aantal

Een pot vol croutons

Klaar In:

20-30 min

Geschikt voor:

Toevoeging aan een maaltijd. 

Ingrediënten

 Oliebollen (het aantal dat je over hebt) 

  • peper/zout (voeg toe naar smaak) 

 

Verwarm de oven voor op 175 graden. 

Snij de oliebollen in plakjes voor toast of in blokjes voor croutons. Probeer ze zo dun mogelijk te snijden dat zorgt ervoor dat ze extra krokant worden. Verdeel ze over een bakplaat en bak ze in 20-30 min goudbruin en krokant. 

Overgebleven oliebollen zijn uitermate geschikt voor allerlei gerechten denk aan een tosti van oliebol en blauwe kaas. Wafels van overgebleven oliebol met een bolletje ijs. Je snapt het er volgen nog meer recepten!   

Kerst, oud en nieuwjaar, restjes, oliebollen. Den Haag
Kerst, oud en nieuwjaar, restjes, oliebollen. Den Haag